Map Hu

Átlag készlet 1800 tonna

3 Logisztikai Központ Romániában rakárral és szervíz centerrel

Több mint 2500 elem

Több mint 70 alkalmazott

Több mint 7000 tonna éves értékesítés

Jelen vagyunk 5 országban

A Color Metal a kelet európai régió színesfém termékek forgalmazási piacának egyik meghatározó szereplője. Tekintettel a cég üzleti tevékenységére, hiszünk a műszaki szakértőkkel – különösen a mérnökökkel – való együttműködés fontosságában és a bizalom megteremtésének értékében. Így vált tevékenységünk kulcselemévé ezeknek a szakembereknek a támogatása az elmúlt több, mint 17 évben. Cégünk megalapozott pozícióval rendelkezik a régióban, 4 logisztikai központból működik: Bukarestben, Temesváron, Székelyudvarhelyen és Budapesten. Románia és Magyarország mellett aktívan jelen vagyunk Szerbiában, Bulgáriában és a Moldovai Köztársaságban.

IPARI MEGOLDÁSOK

Alumínium, vörös-, sárgaréz, bronz, titán-cink félgyártmányok nagy választékát kínáljuk, a különböző iparágak megrendelőinek igényeire reagálva, mint például: fémmegmunkálás, fémgyártás, autóipar, élelmiszeripar, repülés, biztonság/ védelem, gépgyártás, reklámozás, építőipar stb. A termékek széles listáját olyan professzionális szolgáltatások teszik teljessé, mint a háztól házig szállítás, méretre szabott darabolás és szakmai tanácsadás.

A legjobb minőség biztosítása érdekében világszerte elismert gyártókkal dolgozunk együtt és kizárólag tanúsított bizonyítványokkal ellátott anyagokat szerzünk be. Nagy és sokrétű raktárkészletünk, valamint a színesfém területre szakosodott tapasztalt csapatunk lehetővé teszi, hogy nem csak a standard cikkek megrendeléseit, hanem a speciális igényeket és a projektek egyedi szállításait is nagyon rövid időn belül teljesítjük.

Az anyagszükségletek meghatározásától a raktározási ismereteken és a pontos szállításokon keresztül cégünk minden ügyfelünk számára biztosítja a rugalmasságot és a megbízhatóságot.

ÉPÍTÉSZETI MEGOLDÁSOK

Referenciákért és az anyagok felhasználásával kapcsolatos további információkért kattintson a „Felfedezés” gombra az oldal bal oldalán.