Bucuria de a dărui în 2021

Un om care dăruiește din toată inima primește în schimb o bucurie de nedescris. Când se apropie sfârșitul anului, îngerii de la Color Metal pornesc în căutarea persoanelor/fundațiilor cărora le pot oferi o bucurie.

Putem spune că programul de sfârșit de an, Bucuria de a dărui, este o tradiție. La cele trei puncte de lucru, în luna decembrie, îngerii ambasadori ai acestui program, au realizat o acțiune caritabilă cu sprijinul angajaților.

Și de această dată, Color Metal a dublat valoarea donațiilor strânse și în total, cu echipele celor trei puncte de lucru, s-au donat 22.096 RON.

 

Colegii din Timișoara au decis să aleagă Casa Ronald McDonald™ din Timișoara pe care am sponsorizat-o și anul trecut. Este vorba despre ajutor acordat părinților cu copii bolnavi, dar și cu gândul de a păstra o relație strânsă care se formează în timp. Despre fundație și proiectul Bucuria de dărui din 2020, puteți citi mai mult aici:

Cunoscând situația și știind cât de important este ajutorul nostru, am reușit să strângem, împreună cu sponsorizarea firmei Color Metal, suma de 3.400 RON pentru asigurarea necesităților zilnice și pentru sprijinirea acțiunilor fundației.

Echipa din București a direcționat donațiile colectate către Asociația Blondie care s-a născut pentru a le oferi copiilor din cel mai vulnerabil segment al societății, copii ignorați și discriminați, șansa la o dezvoltare maximă din punct de vedere fizic, emoțional și intelectual. Misiunea asociației este “de a reduce mortalitatea și de a crește șansele la viață ale copiilor cu afecțiuni grave în risc social.”

În timp ce organizația ajută copiii să primească susținerea necesară, oferă sprijin familiile care trebuie să îi îngrijească, precum și comunitățile care trebuie să îi accepte, înțeleagă și să îi ajute în dezvoltarea lor ulterioară. Organizația deține o rețea de voluntari și experți care oferă acest sprijin emoțional și educațional.

În acest an, colegii din București au ales să direcționeze fondurile colectate către această organizație deosebită să îi surprindă din ocazia sărbătorilor de Crăciun. Împreună cu sponsorizarea firmei Color Metal, s-a adunat suma de 3.050 RON pentru Asociația Blondie.

Colegii din Odorheiu Secuiesc au ales o familie de patru persoane, unde fetița în vârstă de 10 ani, s-a născut cu probleme grave privind dezvoltarea psihomotorie, și pe parcursul anilor a făcut crize epileptice repetate. Părinții o îngrijesc cu mare dragoste și au încercat în toți acești ani, să găsească cele mai noi și moderne vitamine, instrumente, oportunități pentru dezvoltarea copilul lor la fiecare nivel.

Fiindcă fetița nu poate să meargă, mama ei o duce peste tot cu mașina sau în brațe. Întrucât un cărucior obișnuit este prea mic pentru o fetiță de 18 kg, ei doresc să cumpere un cărucior special cu care să o poată transporta și să o ducă la școală.

Gândurile de sprijin pentru familie, alături de donație au oferit oportunitatea echipei din Odorhei să aducă speranța acestei familii greu încercate, astfel, cu suma colectată de 15.646 lei, familia poate să achiziționeze un cărucior special și să asigure fizioterapia pentru 18 luni.

 

Bucuria de a darui