Color Metal Branch Map

Alushop-btn
Calculator de greutate button
Rute de distributie Button
Tehnipedia Button

Căutați semifabricate neferoase?

Liderul pieței de distribuție ale semifabricatelor neferoase din România, Color-Metal este aliatul ideal pentru specialiștii din domeniul prelucrării metalelor. De asemenea, am dezvoltat relații puternice pe piețele din Ungaria, Bulgaria și Serbia.

Oferind o gamă largă de semifabricate din aluminiu, cupru, alamă, bronz, titanzinc, Color-Metal acoperă nevoile firmelor de prelucrări metalice prin așchiere, confecții metalice, din domenii cum ar fi, automotive, industria alimentară, aeronautică, construcții de mașini, industria publicitară, construcții – renovări etc. Gama largă de produse este completată de servicii profesionale de debitare, înfoliere, dar și suport tehnic.

Tehnipedia - baza de date tehnică profesionistă pentru ingineri, studenți și alți specialiști din domeniul metalelor neferoase, cuprinde informații detaliate despre: caracteristici mecanice ale aliajelor, toleranțe, prelucrarea tablelor, fișe tehnice, compoziție chimică a aliajelor și nu în ultimul rând diferite calculatoare tehnice.

Noua divizie de soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri, respectiv design interior, din cupru și titan-zinc, este o provocare ambițioasă. Clădiri clasice, de patrimoniu au fost renovate cu produse importate de Color-Metal de la KME Germany și elZinc, Spania.

Divizia de soluții arhitecturale oferă, deci un sistem complex de soluții, începând de la consultanță, o gamă largă de materiale și soluții tehnice în funcție de nevoile beneficiarului. Pentru proiecte urgente putem oferii materiale direct din stocurile importante aflate la dispoziție.  

În România, firma noastră dispune de trei centre logistice în București, Timișoara și Odorheiu-Secuiesc, de unde putem asigura și transport în toate regiunile țării.

Prin parteneriatul cu firma Metal Partner, din Budapesta, reușim să acoperim piața din Ungaria.

Liderul pieței de distribuție semifabricate metale neferoase în România.
Prezență puternică și în Ungaria, Serbia și Bulgaria.

3 Centre Logistice în Romania București, Timișoara și Odorheiu-Secuiesc:
depozit și centru service de debitare

Vânzări anuale: peste 5000 tone
Cifră de afaceri: 20 million euro

Stoc mediu: 1200 tone

Număr articole: peste 2500

20 de rute de livrare săptămânale, acoperind toate regiunile țării.
Livrări individuale pentru proiecte și comenzi speciale

Oferim soluții personalizate, asigurând servicii de calitate:

  • Promptitudine: servicii de calitate și termene scurte de livrare
  • Stocuri variate: o gamă largă de semifabricate standard și speciale, aliaje de aluminiu, cupru, alamă și zinc
  • Calitate înaltă: materiale certificate de la producători renumiți
  • Competență: personal cu experiență, specialiști în domeniul neferoaselor.

Definirea necesarului de materiale, depozitare, livrare just in time: Color Metal vă asigură flexibilitatea de care aveți nevoie.

 

 

Cupru

Produse laminate şi extrudate din cupru

Take a look