DESPRE
NOI

Harta cu unitati logistice Color Metal

Stoc mediu de 1800 tone

3 Centre Logistice în Romania cu depozit și service center de debitare

Număr articole de peste 2500

70 angajați

Vânzări anuale de peste 7000 tone

20 de rute de livrare acoperind toate regiunile țării

Oferind o gamă largă de semifabricate din aluminiu, cupru, alamă, bronz, titanzinc, Color-Metal acoperă nevoile firmelor de prelucrări metalice prin așchiere, confecții metalice, din domenii cum ar fi, automotive, industria alimentară, aeronautică, construcții de mașini, industria publicitară, construcții – renovări etc. Gama largă de produse este completată de servicii profesionale de debitare, înfoliere, dar și suport tehnic.

Tehnipedia - baza de date tehnică profesionistă pentru ingineri, studenți și alți specialiști din domeniul metalelor neferoase, cuprinde informații detaliate despre: caracteristici mecanice ale aliajelor, toleranțe, prelucrarea tablelor, fișe tehnice, compoziție chimică a aliajelor și nu în ultimul rând diferite calculatoare tehnice.

Noua divizie de soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri, respectiv design interior, din cupru și titan-zinc, este o provocare ambițioasă. Clădiri clasice, de patrimoniu au fost renovate cu produse importate de Color-Metal de la KME Germany și elZinc, Spania.

Divizia de soluții arhitecturale oferă, deci un sistem complex de soluții, începând de la consultanță, o gamă largă de materiale și soluții tehnice în funcție de nevoile beneficiarului. Pentru proiecte urgente putem oferi materiale direct din stocurile importante aflate la dispoziție.  

Soluții arhitecturale

Firma Color Metal oferă o nouă gamă de produse în vederea dezvoltării unor soluții arhitecturale pentru fațade și acoperișuri din table de cupru și titan-zinc.

Materialele din cupru, aliaje de cupru, respectiv din titan-zinc permit un design unic, inovativ. Aceste materiale pot fi utilizate pentru acoperișuri, fațade, sisteme pluviale, design interior, restaurare și renovare.

Pentru mai multe informații despre produsele firmei elZinc (Natural, Slate, Graphite și Rainbow), respectiv produsele firmei KME (gama Tecu: Classic, Oxid, Patina, Gold, Bond și gama Tecu Design: Punch, Mesh și FlatMesh) accesați butonul lateral