Color Metal la Metalshow 2018 Romexpo

Color Metal la Metalshow 2018 Romexpo

A început sezonul de primăvară al expozițiilor și târgurilor industriale. Firma noastră, Color-Metal a participat în perioada 17-20 aprilie la Metalshow 2018 București –Expoziție internațională pentru tehnologii de prelucrare prin așchiere, prelucrarea tablelor, sudură și robotică. Evenimentul organizat în cadrul complexului expozițional Romexpo, atrage an de an cei mai importanți furnizori de soluții industriale în domeniile amintite. Peste 100 de companii din 10 țări au prezentat cele mai moderne tehnologii, materiale și soluții tehnice existente pe piață, prin intermediul standurilor, workshopurilor și prezentărilor live.

stand_color_metal_Metalshow_Romexpo_Pavilionul_Central

Prin participarea membrilor echipelor de vânzări de la București, Odorheiu-Secuiesc și Timișoara, susținuți de echipa de marketing am reușit să prezentăm celor interesați semifabricatele din aluminiu, cupru, bronz și alamă.

alama_gravata_laser_span

Ne face plăcere să ne întâlnim cu partenerii și clienții noștri, precum și cu diverși profesioniști din domeniu, cu care putem schimba opinii, informații, respectiv putem pune baza unor viitoare colaborări. Participarea studenților de la politehnică la expoziții industriale contribuie la formarea viitorilor specialiști.

Cu ocazia Metalshow 2018 am continuat colaborările cu parteneri industriali, printre care amintim Anorom, Romax și Allmetech. Partenerii noștri au folosit materialele noastre pentru testări: Allmetech a făcut demonstrații live cu debitarea cu mașinile Knuth a semifabricatelor din aluminiu și aliaje din cupru oferite de Color-Metal. La fel, firma Romax a folosit semifabricatele de la Color-Metal pentru testări. Firma Anorom este partenerul nostru în anodizarea semifabricatelor din aluminiu.

placa_aluminiu_gravata_laser

imaginea utilizatorului ksandor

About the Author

About: 

Hi, my name is Kiss Sandor, and I am a digital hoarder.