Donare

Subtitlu CSR

CSR / Donații

Bucuria de a dărui

 

În fiecare an, în preajma Crăciunului, la Color Metal este un alt concept de a dărui. La sediul din Odorhei și la punctele de lucru se aleg prin vot o asociație ONG sau persoană pe care angajații doresc să o susțină. Ei donează o sumă de bani pentru asociația/persoana aleasă, iar această sumă, cu sprijinul conducerii Color Metal va fi dublată.

Proiecte în anul 2018:

București: Asociația Magic Camp
Odorheiu Secuiesc: Asociația Szent Gellert, Vlăhița
Timișoara: PATRIK AYAN

Proiecte în anul 2019:

București: Fundația Umanitară The Door România
Odorheiu Secuiesc: Kovács Tamás
Timișoara: Look Inside

Proiecte în anul 2020:

București: SOS Satele Copiilor
Odorheiu Secuiesc: Kovács Tamás
Timișoara: Fundația pentru Copii Ronald McDonald™

Proiecte în anul 2021:

București: Asociația Blondie
Odorheiu Secuiesc: Jobb Andika
Timișoara: Fundația pentru Copii Ronald McDonald™

Proiecte în anul 2022:

București: Asociația Magic
Odorheiu Secuiesc: Familia Pál
Timișoara: Asociația Părinte
Bucuria de a darui
Bucuria de a darui
Bucuria de a darui
Bucuria de a darui
Bucuria de a darui
Bucuria de a darui

Fuss Neki!

Octombrie 2020

Echipa Color Metal dă înapoi comunității sale: prin implicare și inițiative, prin ajutor, prin voluntariat și fapte bune.

În 2020 ne-am implicat și am devenit gazde a celui de-al 9-lea Fuss NEKI! (Run for it!) eveniment sportiv și de strângere de fonduri pentru proiecte locale. Din cauza pandemiei de Covid19, echipele ONG-urilor care s-au înscris la acest eveniment au fost nevoite să aleagă locații separate pentru pistele de alergare. Cunoscând această provocare, Color Metal a oferit împrejurimile noului său sediu, Fundației Comunitare Odorheiu Secuiesc, care s-a înscris cu proiectul ”Viitorul Durabil”.

Colegii noștri de la Color Metal au fost foarte entuziasmați să ajute ca voluntari și să ofere ambasadorilor o zi distractivă cu o expoziție de fotografii în aer liber, muzică, mâncare și dulciuri. Cinci dintre colegii noștri, împreună cu ceilalți paisprezece ambasadori au completat distanțele țintă și chiar au dublat fondul propus pentru proiectul ”Viitorul Durabil”, care a avut ca scop înscrierea unui număr cat mai mare de oameni interesați de un mediu curat și un stil de viață sănătos.

Fuss Neki
Fuss Neki
Fuss Neki

Situația de urgență - COVID19

Aprilie 2020

În luna martie 2020, Fundația Comunitară a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc în situația de urgență. Au achiziționat echipamente medicale de protecție, dezinfectanți și utilaje. Firma Color Metal a fost partener în acest campanie.

Covid 19

Source URL: https://color-metal.ro/donare