Parteneriat Color Metal Raliul Harghitei

În perioada 11-13 iulie 2019, a avut loc ediția din 2019 a Raliului Harghitei, cea de-a patra etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Cu o participare numeroasă, cu peste 70 de echipe, și această competiție a atras mulți spectatori.Firma Color Metal, continuă parteneriatul cu industria auto și cu sporturile cu motorul, fiind unul din partenerii importanți ai acestui eveniment.

Imagine spectaculoasă de la Shakedown – Vali Porcișteanu, cu Citroen C3 R5

Firma Color Metal, continuă parteneriatul cu industria auto și cu sporturile cu motorul, fiind unul din partenerii importanți ai acestui eveniment.

Echipajul Simone Tempestini / S. Itu (Hyundai i20 R5) a câștigat detașat în Raliul Harghitei 2019, cu 11 victorii în cele 12 etape speciale.  Ei au fost urmați la general de Bogdan Marișca / Borbély Károly, pe locul doi, și de echipajul D. Gârtofan/T.Mârza pe locul trei.

La celelalte categorii au fost înregistrați următorii câștigători: Bogdan Năstase la categoria Național 11, în timp ce juniorul Gîrtofan a fost câștigătorul Clasei RC2N. Csongor Szabo s-a impus la RC4, Norbert Maior la RC5, iar Dodo Pițigoi la Național 12.

Cel mai rapid în competiția automobilelor cu două roți motrice și la Clasa RC3 a fost echipajul Teslovan Adi și Cseh Vajk Imre, reprezentanții județului gazdă, care împreună cu echipa lor au depus eforturi senzaționale de a recupera mașina, care a fost practic distrusă într-un incendiu la etapa anterioară.

O surpriză plăcută din partea organizatorilor a fost un test drive oferit colegei noastre Kozma Katalin, care a gustat din emoțiile unei competiții automobilistice, lângă pilotul Norbert Maior (Peugeot 106) câștigător la categoria RC5.

Testdrive cu Nobert Maior - Peugeot 106

Testdrive cu Nobert Maior - Peugeot 106

Rezultate complete Raliul Harghitei 2019, pe linkul de mai jos:

http://live.fras.ro/results/raliul-perla-harghitei