Caracteristici mecanice: TABLE CUPRU ARHITECTURALE - marca KME
Denumire Dimensiune tablă Greutate specifică
kg/tablă
Grosime
(mm)
Lăţime
(mm)
Lungime
(mm)
TABLĂ CUPRU
Tablă cupru
Tip material: Cu-DHP
Stare: 1/2 Tare
0,50 1000 2000 8,94
0,55 1000 2000 9,83
0,60 1000 2000 10,73
0,70 1000 2000 12,52
Denumire Grosime
(mm)
Lăţime
(mm)
Diametru
interior (mm)
Greutate
rulou
(kg/rulou)
BANDĂ CUPRU
Tip material:
Cu-DHP
Stare: 1/2 Tare
0,50 / 0,55 / 0,60 / 0,70 670/1000 500 100 - 150 kg/rulou
Tecu classic
TECU® Classic

La început, are aspectul tipic al cuprului roşu strălucitor, având luciu metalic, ca rezultat al laminării. După montaj, îşi păstrează un timp acest aspect, după care au loc multiple modificări graduale. Mai întâi îşi pierde strălucirea, suprafaţa devenind mată, apoi aceasta dezvoltă un strat de oxid, care sub efectul vremii trece prin diverse tonuri coloristice de la maro la maro-violet. În cele din urmă, procesul de colorare continuă până la faza finală, când ajunge la o patină verde, robustă, tipică pentru suprafeţele din cupru patinate natural.

Tecu oxid
TECU® Oxid

Spre deosebire de TECU® Classic unde schimbările naturale asupra clădirii încep imediat rezultând în prima fază un strat de oxid de culoare brun-roşcată, TECU® Oxid este pre-oxidat într-un proces industrial patentat, pe ambele feţe, obţinându-se acelaşi aspect coloristic brun-roşcat, mult mai stabil în timp.

Tecu patina
TECU® Patina

Se recomandă atunci când se doreşte expresivitatea patinei de culoare verde, tipice pentru cupru, fără să se aştepte schimbările graduale cauzate de îmbătrânirea naturală. Astfel, TECU® Patina poate fi utilizat imediat pentru a satisface cele mai înalte cerinţe estetice şi de design. Variantele coloristice pentru TECU® Patina sunt multiple, astfel încât pot fi utilizate pentru proiectele cu o arhitectură modernă.

Tecu Gold
TECU® Gold

Este obţinut dintr-un aliaj de cupru şi aluminiu, utilizat în special pentru placarea faţadelor. La scurt timp după montaj, deşi nu este strălucitor, păstrează aspectul auriu, cald, inconfundabil, care aminteşte de metalul preţios, asigurând o calitate deosebită, plăcută şi unică. TECU® Gold îşi schimbă foarte puţin aspectul în timp, iar modificările de culoare, datorită proceselor de oxidare, sunt greu de observat pe faţadele clădirilor.

Tecu Brass
TECU® Brass

Este un material extrem de robust, obținut dintr-un aliaj de cupru şi zinc, utilizat în special pentru placarea fațadelor, care se schimbă extrem de mult, asemenea cuprului natural. Expunerea schimbă rapid culoarea aurie a TECU® Brass în nuanțe de maro și violet, ajungând spre final la un maro cald. Pe suprafețe înclinate, apare după o lungă perioadă de timp patina verde specifică cuprului, însă în cazul TECU® Brass, este foarte diferită. TECU® Brass are o rezistență deosebită la abraziuni mecanice, rezistență extrem de mare la coroziune, precum și o excepţională durabilitate, stabilitate și rigiditate.

MATERIALE PENTRU FAŢADE ŞI DESIGN INTERIOR
Tecu Design, Patina Punch
TECU® Design Punch TECU® Patina Punch

Perforaţiile oferă multe posibilităţi noi pentru un design individual. În acest mod, pot fi create diferite niveluri de transparenţă: de la transparenţă aproape completă la transluciditate.

Tecu mesh
TECU® Design mesh

Oferă atât transparenţă şi luminozitate, cât şi protecţie mecanică.

Tecu Classic Flatmesh
TECU® Classic Flatmesh

Aduce o lejeritate plăcută faţadei, datorită structurii sale, oferind o impresie fascinantă în ceea ce priveşte designul. Atunci când este instalat în faţa zonelor din sticlă oferă securitate într-o formă estetică plăcută.