Ştiri şi noutăţi

Ştiri şi noutăţi

Conferința de arhitectură de la Cluj-Napoca: „Timpul nu mai are răbdare cu clădirile de patrimoniu”

Muzeul de Artă Cluj Napoca, din Castelul Bánffy a fost gazda prestigiosului eveniment dedicat reabilitării clădirilor patrimoniale. Conferința dedicată în special arhitecților și firmelor montatoare, s-a focusat asupra soluțiilor arhitecturale din cupru și titan-zinc.

Color Metal la Demo Metal Brasov 2017

Participare Demo Metal Brașov

Color Metal distribuitorul de semifabricate neferoase a participat la Expoziția Demo Metal Brașov 2017 - Eveniment dedicat prelucrării metalelor

Demo Metal Vest

Prima ediție a Demo Metal Vest, care după succesul evenimentului similar din Brașov, a făcut un pariu ambițios, să atragă specialiștii și furnizorii și din vestul țării, respectiv din alte țări din regiune.

Metal Show București - “INOVATIA ESTE VIITORUL!”

Firma noastră a participat la mijlocul lunii mai la expoziția Metal Show București, organizat în cadrul Romexpo, o expoziție cu participare variată, din domeniile prelucrare metale, sudură, robotică, materii prime etc., cu peste 100 de expozanți.

Conferință și training soluții arhitecturale

În cursul lunii martie, firma Color-Metal a organizat "Conferința - Soluții arhitecturale realizate în România și în lume cu ajutorul materialelor nobile din cupru și titan-zinc" - cu sprijinul, Revistei Zeppelin, Asturiana de Laminados (elZinc) și KME Germany.