Ştiri şi noutăţi

Ştiri şi noutăţi

Imagine spectaculoasă de la Shakedown – Vali Porcișteanu, cu Citroen C3 R5

Parteneriat Color Metal Raliul Harghitei

Weekendul trecut, în perioada 11-13 iulie, a avut loc ediția din 2019 a Raliului Harghitei, cea de-a patra etapă în Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Cu o participare numeroasă, cu peste 70 de echipaje, și această competiție a atras mulți spectatori.

Color Metal Rebranding

Istorie: Firma Color Metal, prezentă pe piața semifabricatelor neferoase de aproape 15 ani, a trecut printr-un proces intens de dezvoltare.

Participare Color-Metal la Demo Metal Vest 2018

Sezonul târgurilor și expozițiilor industriale este în plină desfășurare. După Metalshow 2018 de la București, din cadrul Romexpo, echipa Color-Metal s-a mutat în zona industrială din vestul țării și a participat la Demo Metal Vest, de la Arad în perioada 9-12 mai 2018.

Color Metal la Metalshow 2018 Romexpo

A început sezonul de primăvară al expozițiilor și târgurilor industriale. Firma noastră, Color-Metal a participat în perioada 17-20 aprilie la Metalshow 2018 București –Expoziție internațională pentru tehnologii de prelucrare prin așchiere, prelucrarea tablelor, sudură și robotică.

Conferința de arhitectură de la Cluj-Napoca: „Timpul nu mai are răbdare cu clădirile de patrimoniu”

Muzeul de Artă Cluj Napoca, din Castelul Bánffy a fost gazda prestigiosului eveniment dedicat reabilitării clădirilor patrimoniale. Conferința dedicată în special arhitecților și firmelor montatoare, s-a focusat asupra soluțiilor arhitecturale din cupru și titan-zinc.