Subtitlu CSR

CSR / Sport

Cluburi sportive

 

Color Metal este sponsorul oficial al mai multor cluburi sportive. În viața firmei întotdeauna a avut un rol important mișcarea și susținerea persoanelor talentate. Din anul 2021 suntem sponsorii cluburilor sportive Szejke, Handball Club Harghita, clubul de tenis de masă din Odorheiu Secuiesc (SZAK – Székelyudvarhelyi Asztalitennisz Klub) și de echipa de Teqball Secuiesc.

Acum 20 de ani, Odorheiu Secuiesc a găzduit primul campionat de futsal. De atunci futsal-ul a devenit popular atât pe plan intern cât și pe plan internațional. Tocmai pentru că a adus fotbalul mai aproape de oameni cu 4+1 echipe, pe terenuri mici, pe terenurile de sport în zonele de locuit, copiii noștri se pot distra. Același lucru este și secretul teqball-ului. Ne bucurăm că suntem pe podiumul clasamentului mondial la futsal, deoarece în puține sporturi avem șansa de a obține rezultate de talie mondială. Acesta este unul dintre motivele pentru care apreciem și susținem eforturile echipei de Teqball Secuiesc.

Cluburi sportive

Futsal

 

Echipa de futsal FK Odorheiu Secuiesc a cucerit luni, 28 februarie 2022, Cupa României rezervată juniorilor sub 19 ani. FK Odorheiu Secuiesc a dispus în marea finală de CSF CFR 1933 Timișoara, scor 7-0. Echipa pregătită de Jakab Zoltan, managerul general al clubului harghitean, își încheie astfel parcursul excelent de-a lungul întregii competiții a Cupei României sezonul 2021-2022.

Teqball

Apor Györgydeák este campion mondial la Teqball, după victoria din finala la simplu masculin, de la C.M. din Germania. Felicitări Apor, Góbék Teqball Team, Teqball Romania și întregului lot al României, care a ajuns și în semifinalele pe echipe, respectiv locul 3 la masculin: Györgydeák Apor – Ilyés Szabolcs, locul 4 la feminin și sfert de finală la dublu mixt! Color Metal este sponsorul principal al echipei Góbék Teqball Team.

Interview-ul cu managerul echipei de Teqball Secuiesc

Futsal FK Odorhei tineret sub 19 ani
Echipa Teqball Odorheiu Secuiesc sposorizata de ColorMetal
Teqball Odorhei Sponsorizat de Color Metal-Apor Gyorgydeak
Cluburi sportive
Cluburi sportive

Turul Secuiesc

August 2021

În anul 2021 a avut loc cea de-a cincisprezecea ediție a Turului Ținutului Secuiesc, pe care Color Metal a susținut-o. Cursa de ciclism pe șosea cu mai multe etape, Turul Secuiesc este o competiție reprezentativă, nu doar în Europa de Est, ci și în întreaga Europă. Printre echipele prezente la concurs se numără echipe din: Ungaria, Austria, Italia, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Azerbaidjan, Belorusia, Moldova, astfel că pe bună dreptate se poate afirma că Turul Secuiesc este un concurs internațional de ciclism.

Turul Secuiesc
Turul Secuiesc
Turul Secuiesc

Raliul Harghitei

 

Februarie 2020

Firma Color Metal este în parteneriat cu industria auto și cu sporturile pe șosea, fiind unul dintre partenerii importanți ai acestui eveniment. Ne place viteza și tehnologia de vârf! Ne place sportul care le îmbină pe amândouă! De aceea, susținem Raliul Harghita de anul 2015.

Știri din 2019

Raliul Harghitei
Raliul Harghitei