Color Metal a investit într-un nou centru de service de debitare plăci și bare

Pentru a putea reacţiona eficient la solicitările de plăci debitate ale clienţilor, COLOR-METAL și-a extins paleta serviciilor oferite clientilor săi, prin introducerea ultimelor tehnologii în domeniul debitării plăcilor de aluminiu.

Începând cu 18 aprilie 2011, COLOR-METAL, oferă servicii complete de debitare, nu numai pentru semifabricate extrudate (profile sau bare), dar şi pentru semifabricate laminate: table groase (plăci) până la grosimea de 120 mm.

În condiţiile în care, resursele de finanţare ale producţiei de piese prelucrate sunt limitate, furnizorii de semifabricate trebuie să-şi dezvolte serviciile pentru a fi capabile să satisfacă exigenţele clienţilor. Debitarea semifabricatelor, în special a plăcilor din aluminiu, trebuie executată cu utilaje performante. Astfel, Color-Metal a ales o maşină de debitat plăci aluminiu, de la un lider miondial în producţia unor astfel de maşini: utilajul este un SCHELLING FM6, achiziţionat prin IMA Schelling Company.

Datorită pretenţiilor tot mai ridicate ale clienţilor dar şi ale costurilor extrem de stânse, în care trebuie să se încadreze orice companie din industria de prelucrări mecanice, piaţa actuală solicită servicii de debitare de foarte bună calitate. Utilajul debitează plăci de dimensiuni de până la 1550x3050 mm, cu grosimea cuprinsă între 3-120 mm. De asemenea, compania a lărgit şi gama de aliaje de aluminiu oferite din stoc:

  • Plăci în format standard sau debitate din aliajele: 5083, 5754, 6082, 2017 şi 7075;
  • Bare în următoarele variante de secţiuni şi aliaje: bare rotunde, bare pătrate, rectangulare şi hexagonale din aliajele : 6060, 6082 , 2007, 2011;