Color Metal Srl participă la târgul Demo Metal 2013

Având în vedere beneficiile realizate anul trecut, prezenţa noastră la ediţia 2013 este de nelipsit. Ne aşteptăm ca acest târg, să devină cel mai important eveniment din domeniul prelucrării metalelor, să polarizeze atenţia tuturor factorilor de interes din acest domeniu şi să devină un eveniment de referinţă pentru această industrie.

Considerăm, că inclusiv acei participanţi, care au fost reticienţi la început în ceea ce priveşte succesul evenimentului, au putut să se convingă de viabilitatea iniţiativei. Am considerat util acest târg, atât ca participant, cât şi ca vizitator.

La acest târg vom aduce în atenţia vizitatorilor gama noastră diversificată de semifabricate neferoase destinate prelucrărilor mecanice. Amintim printre acestea plăcile din aluminiu din diverse aliaje, laminate sau turnate şi rectificate, debitate la cote conform solicitării clienţilor, barele din aluminiu (rotunde, hexagonale, pătrate, dreptunghiulare), barele rotunde din alamă cu caracteristici de prelucrare superioare produse de prestigioasa fabrică germană Wieland, bare din cupru şi bare rotunde din bronz.

Aceste materiale vor putea fi văzute la standul nostru şi, desigur, reprezentanţii noştri vă stau la dispoziţie cu toate informaţiile despre aceste materiale la standul nr. 44, Pavilion H 107.