Livrare prin curier

Comenzile de sub 100 de kg se vor livra prin curier cu plata la destinație (în limita posibilitățiilor de transport agreate de curier intern; reperele mai lungi de 3m lungime, nu se pot livra). Pentru localitățile care se află în afara retelei Nemo Express Curier și Fan Curier se percepe o taxă de 1.0 lei/km + TVA, taxa care este plătită de către client iar kilometrii suplimentari sunt calculați o singură dată, doar dus, față de cea mai apropiată filială Urgent Curier.

Livrarea se va face la adresa introdusă la înregistrare. Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 4 zile lucrătoare din momentul înregistrării și confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit, în aceste situații veți fi contactat și anunțat de un agent de vânzări.

Coletele sunt ridicate în fiecare zi la ora 15:00 de la sediul Color Metal Srl.

Comenzile care intră după ora 14:00 sunt livrare a doua zi lucratoare.

Coletele sunt ridicate în fiecare zi la ora 15:00 de la sediul Color Metal Srl , comenzile care intră după ora 14:00 urmând a fi expediate doar ziua următoare.

Ne rezervăm dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și cele care țin de integritatea materialelor ( exemplu: zgârieturi, deformări)