Demo metal 2014

Întâlnirea anului pentru cei care activează în industria de prelucrare a metalelor din Romania a avut loc in perioada28 – 31 mai 2014, la Romaero Baneasa. Cei mai importanţi furnizori de maşini-unelte, echipamente, scule, accesorii şi soluţii software pentru industria de prelucrare a metalelor expun inovaţii şi tehnologii de ultima oră, la unicul târg dedicat lor – Demo Metal.

În cadrul Demo Metal 2014 ai avut ocazia să te întâlneşti direct cu cei mai mari furnizor i, de pe piaţa naţională şi internaţională, şi te-a ajutat să ieicea mai bună decizie de investiţie pentru business-ul tăuAi reuşit să faci o idee clară despre cele mai noi echipamente şi soluţii pentru prelucrarea metalelorprin demonstraţiile live la care ai putut participa în cadrul târgului.

Evenimentul a continuat acelaşi concept integrat de la ediţiile precedente. Timp de 4 zile, atât expozanţii, cât şi vizitatorii, au avut posibilitatea de a participa la activităţile conexe, organizate în zone distincte:
“Demo Area” – spaţiul dedicat demonstraţiilor practice
“Stand Area” – zona clasică de expunere şi discuţii
“Know-How Transfer Forum” – un spaţiu deschis, pus la dispoziţia firmelor, în interiorul pavilionului expoziţional, dedicat conferinţelor, prezentărilor, forumurilor tematice şi training-urilor, în directă legătură cu demonstraţiile din Demo Area şi din standurile companiilor expozante

La aceasta editie a expozitiei, am prezentat pe larg posibilitatile noastre de furnizare a semifabricatelor neferoase, am aratat mostre din fiecare material si felul în care ele pot fi debitate. Materiale pe care le-am prezenta sunt cele de interes pentru industria prelucrarilor mecanice: plăci din aluminiu debitate din aliaje diverse (plăci laminate din aliaje 5754, 5083, 6082, 2017, 7075 si plăci turnate si frezate din aliaje 5754, 5083, 7021), bare din aluminiu rotunde cu diametre diverse (intre 5mm si 330mm) din aliaje diverse (6082, 2007, 7075), bare rotunde si hexagonale din alamă (cu diametre cuprinse între 3mm si 120mm), bare din cupru rotunde și late și bare din bronz (aliaje CuSn7 si CuSn12).

 

În concluzie, putem afirma că participarea noastră la aceasta ediție a Demo Metal ne-a adus multe beneficii, urmând ca în viitor să mai participăm la astfel de evenimente inovatoare.