Minunea bobului de grâu

În anul 2020, Color Metal a pornit o acțiune pentru dezvoltarea comună a echipei. Scopul programului a fost prețuirea reciprocă, dezvoltarea încrederii în sine și a spiritul de echipă.

Indiferent de punctul de lucru în care își desfășoară activitatea, colegii și-au dăruit boabe de grâu. Bobul de grâu simbolizează un gest mărunt prin care am transmis celuilalt că: te apreciez, te prețuiesc, te respect, îți sunt recunoscător, îți mulțumesc.

Așa cum boabele de grâu semănate și îngrijite cresc și devin o cultură bogată, la fel și Echipa Color Metal, cu ajutorul gesturilor mărunte adunate, va reuși să crească și să se dezvolte împreună.

Am stabilit că primăvara, când natura renaște, să semănam boabe de grâu adunate și în cadrul unui eveniment organizat cu familiile colegilor să sărbătorim miracolul bobului de grâu.

Programul a avut un feedback pozitiv din partea colegilor: “Bucuria din ochii copiilor mi-a confirmat faptul că această acțiune trebuie să continuăm. Ideea de a dărui boabe de grâu, nu a fost de a contabiliza numărului boabelor dăruite sau primite, ci de a învăța să mulțumim celui care merită și la final, să petrecem câteva ore plăcute împreună.”

“Avem un nepoțel, când ne vedem ne zice că “petrece timp de calitate”, așa putem descrie și după masa de ieri, pe scurt, și noi eram bucuroși, nu doar copiii, chiar a fost o activitate frumoasă, sigur mai vrem.“

Minunea bobului de grâu

 

 

Minunea bobului de grâu