NOUL SEDIU COLOR METAL ÎN ODORHEIU SECUIESC

Aniversăm 15 ani de la înființarea companiei inaugurând cea mai importantă investiție din viața companiei: noul sediu central, centru logistic și centru de servicii situat în Odorheiu Secuiesc.
Amplasat în zona industrială a localității investiția a fost realizată pe o suprafață de 13.000 mp din care 4500 mp spațiu construit și a costat peste 3 milioane de Euro.
La proiectarea imobilului am ținut cont de nevoile specifice ale industriei metalelor neferoase și am utilizat cele mai moderne tehnologii disponibile.
Arhitectura fațadei, o combinație estetică a tablei expandate din aluminiu MARIANItech® și tabla cupru TECU® Brass sugerează domeniul în care ne-am specializat în cei 15 de ani de activitate.

  • Noiembrie 2016 – martie 2017: Visul se transformă în proiect de execuție
  • Martie 2017 – martie 2019:  Visul se transformă în coșmar: autorizația PUZ + autorizarea de construire
  • 2019 aprilie – 2020 martie: Visul capătă forme tridimensionale 
  • 2020 aprilie: Lock down-ul are și avantajele lui: avem timp suficient să ne facem bagajele și să ne mutăm la noua locație