Serviciu nou: Debitare plăci groase din cupru și alamă

Am avut solicitări de plăci debitate din cupru si alamă în diverse formate și grosimi. Termenul mediu de aprovizionare era de cca. 3-4 săptămâni de la comandă, deoarece acestea trebuiau aprovizionate de la furnizorii noștri externi, în momentul în care apărea o astfel de comandă.

Anul acesta ne-am propus să vă oferim prompt din stoc, în paralel cu optimizarea prețurilor de livrare și această categorie de produse.

Am pus în funcțiune la noul sediu central al firmei o linie de debitare specializată doar pentru plăci din cupru și alamă.

Serviciul oferit este identic cu serviciul deja cunoscut de debitare al plăcilor de aluminiu.

Plăcile de alamă și cupru sunt achiziționate de la producători din UE în formate standard și le debităm la formatele solicitate. În acest fel, nu vor mai apărea probleme cu resturile de materiale sau costurile de debitare.

Ne dorim să răspundem prompt și în condiții comerciale avantajoase solicitărilor clienților, așa că orice informație de potențial consum pe această categorie de produse, ne-ar ajuta să stabilim stocul optim de rulaj.

Detalii complete despre proprietățile fizico-chimice ale plăcilor din cupru și alamă (aliaje, stări de livrare, dimensiunile inițiale din care ne propunem să debităm, domeniile de utilizare frecvente) sunt accesibile pe site-urile următoare:

Plăci cupru - https://color-metal.ro/ro/placi-cupru

Plăci alamă - https://color-metal.ro/ro/placi-alama

Despre serviciul: https://color-metal.ro/ro/debitari-placi-cupru-si-alama

Situația actuală ne provoacă mai mult ca oricând și de aceea suntem convinși că în parteneriat cu clienții noștri putem să eficientizăm și mai mult colaborarea și să trecem cu bine peste situația dificilă, pe care o traversăm.