Table de cupru și titan-zinc promovate la Bienala Națională de Arhitectură București 2012.

Bienala de Arhitectură Bucureşti (BAB) este cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor organizat din doi in doi ani, neîntrerupt din 1994.ste cel mai important eveniment profesional al „breslei” arhitecţilor organizat din doi in doi ani, neîntrerupt din 1994.

În perioada 15 octombrie – 15 noiembrie 2012 COLO-METAL SRL a participat la expoziția Innobuild, parte integrantă BNAB 2012, la Muzeul Național de Istorie, în același loc cu expoziția proiectelor premiate.

Acest eveniment este o extensie, promovând materiale de construcții și soluții tehnologice avansate, cu aplicabilitate în creșterea calității și eficienței spațiului construit în care trăim ori ne desfășurăm activitatea zilnică.

Am considerat acest eveniment o oportunitate foarte bună pentru promovarea produselor noastre folosite pentru acoperișuri și fațade din tabla de cupru și titan-zinc.

Aceste soluții sunt adaptate perfect la cerințele arhitecturii moderne, prin urmare se potrivesc perfect atât pentru acoperirea clădirilor vechi, cât și a celor ultramoderne.

Cuprul pentru acoperișuri și fațade, respectiv titan-zincul, sunt materiale ușor de prelucrat și deosebit de durabile. Cuprul capătă texturi și culori nebănuite, de la roșcatul clasic la maroniul pre-oxidat sau verdele pre-patinat, iar titan-zincul e disponibil în mai multe nuanțe nobile dintre care amintim cateva: natural, gri-mat, grafit, argintiu, negru-striat, albastru, verde, rosu, maro.

Prin numeroasele sisteme TECU și Verozinc, arhitecților li se oferă soluții unice pentru adevărate opere de arhitectură.

Detalii pe: www.tablacupru.ro si www.titanzinc.ro