Training și team-building dedicate colegilor din depozite și service center

Color Metal consideră dezvoltarea resurselor umane ca fiind unul din elemente cheie ale dezvoltării firmei. Un capitol însemnat în bugetele de investiți anuale este reprezentat, de cel dedicat training-urilor și team-building-urilor. Pe lângă ședințele trimestriale dedicate echipelor de vânzare, considerăm importante și evenimentele dedicate personalului executiv din depozite și service center.

În cursul lunii noiembrie a fost organizată la Prejmer (Brașov) o ședință de team-building pentru gestionarii din cadrul firmei, de la cele trei puncte de lucru: Timișoara, București și Odorheiu-Secuiesc. Acest eveniment a oferit un prilej potrivit pentru schimb de experiențe, o cunoaștere reciprocă mai bună, de discuții legate de problemele specifice ale depozitelor și centrelor de service, fără să fie neglijată distracția.

Unul din momentele preferate de colegii noștri a fost sesiunea de testări și competiții go-cart pe pista de la Prejmer. Colegii noștri au schimbat cu această ocazie, stivuitoarele și dubițele cu carturi, dar s-au descurcat la fel de bine și în curbe.

Așteptăm noi evenimente similare unde putem dezvolta pe lângă cunoștințele profesionale și atmosfera din cadrul echipei.

Team Bulding pt colegii nostrii de la Service Center