Viitorul sediu și depozit

Dezvoltarea activității firmei Color-Metal din ultimii ani a evidențiat nevoia unui sediu și depozit central nou, mai mare și mai bine adaptat specificului comerțului internațional cu metale neferoase. 
Unul din principalele proiecte ale firmei pentru anul 2019 este construcția noului sediu și depozit de la Odorheiu-Secuiesc. După o perioadă intensă de pregătire, în primăvara anului 2019 au început lucrările efective la viitorul sediu, depozit și service center, pe o platformă cu o suprafață de 13.000 mp, cu o suprafață construită de 5.000 mp. Termenul de execuție este 31.12.2019. 

Investiția de față este una din cele mai importante în această perioadă în județul Harghita. Imobilul aflat pe centura localității, în vechea zonă industrială a municipiului, va fi gazda atât ale operațiilor comerciale și administrative, cât și pentru logistică, depozitare și service center.

Obiectivul nostru este, ca prin această investiție, să creștem eficiența logisticii, prin spații comerciale mai bine adaptate specificului și volumului crescut de operații. De această investiție vor beneficia și clienții firmei, prin creșterea operativității deservirii clienților.